lauantai 1. marraskuuta 2014

Tylsä epähalloween postaus

Marraskuu. Halloween. Kaupat kiinni, ulkona on pimeetä ja makoilen yksin kämpilläni. Katselen mun lempisarjoja, urheilua, kuuntelen musiikkia. Movember viiksien kasvatuskin alkaa! Siinäpä ajatukseni tästä päivästä noin tiivistetysti.

Miljoonasade - Marraskuu

Klisee on aina klisee, mutta miljoonasateen kappale marraskuu on oikeasti ihan hyvä. Mielellään sitä kuuntelee tämän kuukauden aikana. Toisaalta jos haluaa jotain raskaampaa niin omista suosikeistani löytyy siihen seuraavanlainen vaihtoehto.

Marilyn Manson - This is halloween

Halloween ei itselleni henkilökohtaisesti merkkaa mitään eikä sen suomalainen pikkuserkku pyhäinmiesten päiväkään. En käy missään haudoilla kenenkään kanssa enkä järjestä tai ole menossa mihinkään halloween bileisiin. Jotenkin musta aina tuntuu ulkopuoliselle kaikissa tollasissa. Joskus voisi rikkoa kaavaa toki, ehkä ensi vuonna. Ystävänpäivät halloweenit jne, ei vain ole mun juttu. Toki asiaan vaikuttaa paljon sekin kun mun ympärillä olevilla ihmisillä ei heilläkään ole mitään suurempia intoja tällaseen.

Löytyykös lukijoiltani/stalkkereilta mitään halloween mielipiteitä, bileitä, hassuja asukokonaisuuksia missä ootte heiluneet ulkona?

2 kommenttia:

  1. http://pikkulinnea.blogspot.fi/2014/11/muistakaa-katsoa-kauhuelokuvia.html

    En tiedä, lasketaanko tää halloweenpostaukseksi, mutta siinä nyt kuitenkin...:D Mulla on itselläkin ollut niin tylsä halloween, ettei siitä jaksa edes kirjoittaa.

    VastaaPoista
  2. Täällä käytiin ottaa vaan muka-creepyjä halloweenkuvia ja kuskattua mummoa kirkossa, muuten ei kyllä ole ikinä tullut halloweenia tai pyhäinmiestenpäivää vietettyä!
    http://aamuruskossa.blogspot.fi/2014/11/hirvioiden-ilta.html

    VastaaPoista