maanantai 17. marraskuuta 2014

Maanantai - Kuvaus pettävän paskiaisen arjesta

Vähän postausta siitä miten päiväni menee yleensä. Herään yleensä noin kymmeneltä. Aamuisin rikon lähes kaikkia ihmisenä olemisen sääntöjä mitä vaan pystyy. Aamiaisen kuuluisi olla päivän tärkein ateria, harvoin syön heräämistä edeltävinä tunteita mitään. Herätessä tulisi ottaa rauhallisesti, ehkä hieman venytellä verrytellä. Suurinosa suomalaisista juo edes kahvia herätelläkseen itseään. Minä nousen sängystä ylös, puen ja lähden sen suurempia miettimättä liikenteeseen. Hoidan nopeasti perus aamutoimet hampaiden pesun, hiukset nopeasti jotenkin ettei tarvitse pipoa päähän ja menoksi. Kahvia en juo kyllä normaalistikaan joten eipäs siinä mitään. Tässä en sen tarkemmin kuvaile minne lähden aamuisin, jos lähden, koska tosiaan haluan säilyttää täyden anonymiteetin myös ikäni suhteen. Varmaan jo tekstistäkin jotain voi päätellä etten ihan 10v ole enkä 40v mutta loppu jää varjoihin salaisuudeksi.

Käyn kaupassa yleensä lähes päivittäin, suurimmaksi osaksi teen itse ruokani. En kuitenkaan ole mikään huippukokki, ruokamyrkytystäkään en tosin ole aikaiseksi saanut joten mikään lättypizza nörtti en ole. Mainittakoon, että osaan kyllä pizzan tehdä ihan pohjasta lähtien! En kuitenkaan usko blogistani löytyvän jatkossakaan kamalasti reseptejä tai ruokailuun liittyviä postauksia mutta sitä poikkeusta odotellessa!

Harrastuksiini kuuluu blogikirjoittamisen lisäksi myös paljon muutakin kirjoittamista. Minulla on myös omalla nimelläni toimiva blogi mutta ymmärrettävistä syistä se ei herätä läheskään näin paljoa huomiota eikä stalkkereita. Olen ahkera kommentoija erinäisillä foorumeilla, en siis vain demissä, josta lukijakuntani minut suurimmaksi osaksi kuitenkin on löytänyt. Tykkään lenkkeillä paljon ja koitan sitä kautta karistella hieman muutaman kilon olemuksestani. Seuraan urheilua myös aktiivisesti, lähinnä kuitenkin tv välityksellä. Ajankulukseni joskus myös nörttäilen pelien parissa tietokoneella. Tämä on kuitenkin suhtkoht harvinaista. Tärkeä osa arkeani on toki myös ihmiset, perhe, kaverit, kumppanit. Perheeni kanssa tulen todella hyvin toimeen, he eivät tiedä todellisesta elämästäni kuitenkaan juuri mitään. Enpä juurikaan ihmettelisi vaikka kuvittelisivat minut homoksi jopa.


Koneella viettäessäni aikaa sivustoissa ovat muunmuassa aapeli, demi, fb, lukuisat bändien kotisivut sekä kaikki blogeihin liittyvä. Tv:stä katselen putousta, rikossarjoja sekä subin sitcomeja sekä simpsoneita esimerkiksi, urheilun lisäksi ofc. Kävelyilläni kierrän kaupunkia ympäri miettimättä sen kummemmin päämäärää.


Illat ja yöt ovat sitten aikaa jolloin kuuntelen musiikkia. Rauhoitun sisäisesti päivästäni ja hyvin usein kuten tänäänkin kahden aikaan yöllä: valvon liikaa. Olen sellainen taivaanrannanmaalari öisin, uni ei vain tule, koska tuntuu kuin koko maailma ja kaikki sen ajatuksensa painaisivat olkapäitäni hyvässä kuin pahassa. Painotan vahvasti nyt kuitenkin sitä ettei öiset mietteeni liity mitenkään 'huonoon omatuntoon - pettämiseen'. Saatan toki niitäkin asioita miettiä mutta mikään päärooli niillä ei juuri koskaan ole.

Yöuneni käsittävät yön venymisestä riippuen kuudesta seitsemään tuntiin yleensä. Pisimmillään viime viikon aikana nukuin yhdeksän tuntia. Päivisin saatan välillä ottaa vartin pikapäikkärit jos siltä tuntuu kuten huomenna ajattelin.

Tästä yöstä on tulossa pitkä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti