maanantai 24. marraskuuta 2014

Fresh worms to new hooks

Aktivoiduin jälleen netin ihmeellisessä maailmassa uusia kik nimiä ja whatsapp kontakteja etsien löytäenkin hetkellisen helpotuksen saalistamisessani kuten eräs kuvaili toimintaani. Tosin tämä tapaus, Veera nimeltään osoittautui niin helpoksi ettei siinä ollu haastetta ja urheilua ollenkaan. Tässä meni 19 tuntia ensimmäisestä laittamasti moi viestistä ja kuvaruudulla oli kuva paljaasta perseestä sekä tisseistä. 

Luokseni tuleminenkin kuulema kiinnostaa, mutta kaikkihan sen tietävät ettei siihen voi tässä vaiheessa vielä luottaa ollenkaan. Mutta kyllähän tää jätkän mieltä lämmittää. Vaikuttaa muuten fiksulle tytsylle enkä mä pervoudesta häntä toki syytäkkään. 

Kysyin millaisista jätkistä hän tykkää ja listassa oli mukana sana pervo. Hommahan oli siinä vaiheessa jo selvää, hieman small talkia, kehun häntä nätiks ja sanon miten mun tekis mieli, koska olet niin nätti ja koska kummatkin ollaan sinkkuja niin haittaisko sua jos pyydän sust vähä pervompia kuvia.. Ja niitähän sitten tuli, kun pyysi. Ei se jätkät hei sen vaikeempaa ole kun oikee tyyppi vaan tulee vastaan. Innolla jään odottelemaan seuraisikohan tästä jotain vakavampaa!

Se mikä tässä on hassua niin tämän saman kaavan toistaminen kerta toisensa jälkeen ei edes puuduta ja aina siitä saa aivan yhtä suuret kiksit ja se vaan nousee sitä mukaa mitä pitemmälle menee eikä kiinnostukseni ihmisiin lakkaa millään tapaa vaikka päätyisin sänkyyn asti tällasen ihmisen kanssa. Mä mielelläni annan itseni ihastua ihmiseen ja seurustelen vaikka sadan tyypin kanssa kunnes oikeesti tulis vastaan sellanen tapaus joka veis jalat alta täydellisesti sekä haluni seurustella muiden kanssa samalla.

Voin rehellisesti sanoo nähneeni jopa satota tytyjä alasti. Harmi kun ihan maantieteellisistä syistä niitä kaikkia ei pääse panemaan.

4 kommenttia:

  1. Saatko siis kiksejä juuri pettämisestä vai irtosuhteista? Eihän sellaisissa irtosuhteissa ja yhden illan jutuissa ole mitään vikaa mutta en ymmärrä sitä että saat kiksejä pettämisestä. Ja ei siinäkään ole mitään vikaa jos harrastaa polyamoriaa, kunhan vain kaikki osapuolet ovat hyväksyneet tämän. Mutta ei, en ymmärrä tarkoituksellista pettämistä ja siitä saatavia "kiksejä". Jos haluaisit valaista asiaa? Vaikka olethan sitä jo hieman tehnytkin mutta en silti tajua motiivejasi tähän toimintaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En harrasta irtosuhteita enkä saa kiksejä siitä pettämisestä itsestäkään. Nautin uusien ihmisten löytämisestä koska jokainen tarjoaa tavallaan jotain erilaista. Tämä on vaan elämäntapani eikä siihen kuulu ehdottelu että hei oltaisiinko mormoneja haluan viisi vaimoa moi. En halua että he tietävät toisistaan. Voisin kai sanoa, että pettämisen tarjoama jännitys on hyvin pieni osa nautintoa, mutta pääarvo on kyllä ihmisissä itsessään. Vaikeahan tätä on selittää ja ymmärtää muiden varsinkin.

      Poista
  2. Mitä kautta etsit naisia? Tai siis esimerkiksi naisten kikkejä:)

    VastaaPoista