perjantai 24. lokakuuta 2014

Yhden tarun loppu ja uusia tilalle

Kuten olen aavistellutkin niin Katriinan kanssa meni välit poikki. Hän on niin helvetin lapsellinen (hoxhox kaikki hänen ikäisensä eivät todellakaan ole tuollaisia joten tämä ei ole mikään  yleistys että kaikki hieman alle täysi-ikäisyyden olisivat idiootteja..) käyttäytymisensä kanssa ettei mitään rajaa. Mehän oltiin sovittu ettei nähdä toisia jätkiä tai tyttöjä hänen pyynnöstään, sitten hän kysyy voiko mennä bileisiin jossa on pelkästään häntä vanhempia tyyppejä ja miehiä myös. Sanon ei, koska ollaan sovittu niin. Hän vaan toteaa että menee jos haluaa mutta meidän sopimus pätee edelleen minuun. Ei helvetti että mä repesin nauruun täällä siinä kohtaa. Yritin vielä järkeillä hänelle huvikseni muttei mikään menny hänen olemattomiin aivoihinsa ja monen mutkan kautta lopputuloksena oli, että hän on nyt puhelimessani kaikissa mahdollisissa estoissa eikä sieltä enää ikinä todellakaan tule takaisin. Onhan mulla hänestä kivoja muistoja tosin yksinäisen illan sattuessa kohdalle ;D

En ole juurikaan masentunut loppuen lopuksi, koska hänen uskomaton käytös aiheutti tämän ja mä olen jo löytänyt muutamia uusia tulokkaita. Ihan lupaaviakin. Uskoisin, että tällaista alkukankeutta on tällä hetkellä ihmisten kanssa. Eihän tässä kumminkaan ole vielä pitkään mennyt tämän ''projektin'' aloittamisesta, että löytäisin itselleni satunaista irl seuraa/jatkuvaa wa/kik seuraa uusista tytöistä. Kumminkin tuleville viikoille on paljonkin mahdollisia vierailuja luvassa.




Viikonlopusta lienee luvassa tylsä. Olen harrastukseni parissa ja nään sukulaisia. Kännykkä käy kuumana toki jatkuvasti :)


4 kommenttia:

  1. Mistä sä oikein saat noita naisten kik-nimiä? Joku ryhmä netissä vai tsekkaatko randomilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule niitähän löytyy netistä sadoittain.. Pistä googleen hakusanaks kik kavereita niin johan löytyy sivua sivun perään :D Demistäkin niitä kivasti löytää kyllä.

      Poista
  2. Hmm.. Mielenkiintoinen blogi. Opiskeletko, käytkö töissä vai mitä teet päivisin?

    Olisi mukavaa, jos selittäisit suhdekoukeroistasi hieman tarkemmin? Jotenkin hankala pysyä kärryillä ja vaikea kuvitella näitä tilanteita ilman tarkempaa kuvausta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) En ole vielä päättänyt paljastanko mitään tuollaista koulutyöjuttuja täällä, mutta mahdollisesti joskus! Ja toiveesi toteutuu jälkimmäisen osalta. Koitan selvittää hieman kuvioita tarkemmin jatkossa.

      Poista