torstai 30. lokakuuta 2014

Tuhannen tulimmaista

Ensimmäiset lukijat on haalittu kasaan sekä yli tuhat katselua ylitetty blogissani myös! Ensimmäinen pieni, mutta itselleni tärkeä vaihe on siis ylitetty. En ole nollakerholainen eikä blogini voi olla se maailman tai edes Suomenkaan tylsin ja turhin sivusto. Otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia niin postauksiin, ulkoasuun kuin mihin tahansa muuhunkin mitä päähänne keksittekään. Kysymyksiä otan mielelläni vastaan aiheesta kuin aiheesta eikä sen tarvitse liittyä mihinkään tiettyyn aiheeseen todellakaan. Voi minulta pyytää vastausta lempiväriin tai mihin vaan. Kommunikoin mielelläni kaikkien kanssa!

Päätin tässä blogia aloittaessani, että kerron itsestäni jotain täysin randomia mitä vaan mieleen sattuu tulemaan aina kun jokin ns virstanpylväs ylittyy. Tuhat stalkkausta kun on mennyt mittarista läpi niin tässäpä ensimmäinen tällainen bonus info tai mikä tämä nyt sitten onkaan.

Petin ensimmäisen kerran millään tapaa toista ihmistä 14v ikäisenä. Seurustelin samassa kaupungissa asuneen tytön kanssa, se suhde oli lähinnä vaan pussailua ja pientä kähmintää toisin kuin 'ensirakkauteni' vuotta aiemmin jonka kanssa menimme sänkyyn asti. Pettäminen tapahtui pelkästään netin välityksellä, nettiseksiä webbailua kuvien vaihtoa. Valehtelua seurustelutilanteestani jne. Fyysisesellä tasolla petin ensimmäisen kerran tästä vuotta myöhemmin kun seurustelin useamman kanssa niin netissä kuin irl sekä olin sängyssä vehtailemassa tyttöystävieni kanssa vuorotellen. En kuitenkaan ole tästä huolimatta mikään gigolo seksin määrässä. Saan nautintoni kaiketi jännityksestä, en niinkään seksin himosta vaikka monesti siltä kuulostaisinkin. Pettänyt olen siis aina. En ole keksinyt mitään merkittävää tapahtumaa mikä sen kierteen olisi aloittanut, minua on toki petetty! Mutta minua on petetty kylläkin ensimmäisen kerran vasta kun itse olen jo ollut pettävänä osapuolena. En myöskään ole hirveän usein edes yrittänyt olla pettämättä.

Tästä päivästä voisin kertoa vielä sen verran, että olin tyttöystäväni kanssa. Harrastettiin seksiä, katseltiin telkkaria, käytiin välillä ulkona. Yleensä ei meidän näkemiset tosiaankaan mene näin pitkälle, olenkin tästä johtuen normaalia hilpeämmällä fiiliksellä! Olen myös löytänyt uuden potentiaalisen ehdokkaan tapailulinjalle. Inka olkoot hänen nimensä. Ikää hänellä on -97 syntyneen verran ja tästä voi tullakkin jotain. Fiksun oloinen ihminen. Ollaan wappailtu pari päivää ahkerasti ja sain tietää, että hän tulisi mielellään joku viikonloppu käymään. Sanoin hänelle juuri olevani kiinnostunut muutenkin kuin kaverina ja voisinpa syödä hänet täällä. Vastaus oli ettei estäisi minua :)

Odotellaan seuraavaksi 10 000 katselukerran rikkoutumista! Ehdottakaa mitä haluaisitte tietää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti