sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Tinder/osa1

Heidi, Petra, Milla, Katri, Rebekka, Heidi, Krista, Lili, Carita, Johanna, Alina. Nimiä sekä kasvoja tulee, niitä menee. Testini on puhtaasti ottaa vain ja ainoastaan selvää kuinka helposti tästä paikasta saa aikaiseksi keskustelun. Arvioisin klikanneeni sydäntä tähän mennessä jo yli sata kertaa eikä tällä naamalla tähän mennessä ole tullut kuin kolme matchia, jokaiselle olen heti sanonut 'moi' ja kaksi ensimmäistä keskustelijaa olivat heti poistaneet minut. Kolmas tapaus vastasi moi ja kyselin voidaanko jutella paremmin kikissä tai wa. Vastausta tähän mennessä (laitoin tuon tuon viestin noin viisi tuntia sitten) ei ole tullut.

En vielä tämän perusteella tee mitään johtopäätöksiä palvelusta, mutta epäilen ettei tästä ole oikeasti yksinäisyyden poistajaksi keskiverrolle/keskivertoa rumemmalle jätkälle. Ihmettelen myös sitä ettei hakukentässä voi hakea kuin yli 18v käyttäjiä mutta silti palvelussa tuli vastaan alaikäisiäkin joilla ikänä luki siellä selvästi jotain muuta kuin +18. Hämmentävää, mutta ei haittaa toki itseäni mitenkään (tiedoksi btw kaikille ettei tästä voi tehdä päätelmiä minun iästäni koska omassa fb tilissäni on asetettuna aikanaan väärä syntymävuosi joten saatan edelleen olla yhtä hyvin 15v kuin 51v näin periaatteessa). Tein sit feikki fb profiilin vielä huvikseni ja tsädääm, tinderiin pääsin vaikka fb profiilin iäksi asetin olevani 15. Toimiikohan tää kaikilla samoin vai onko esim jotenkin puhelinmallista/profiilista riippuvainen?

Tähän postaukseen luvassa jatkoa myöhemmin :)

1 kommentti:

  1. Tinderiin saa liittyä minkä ikäinen vaan, mutta alle 18v iäkseen asettanut ei voi hakea yli 18-vuotiaita sieltä ja yli 18-vuotiaat eivät voi hakea alaikäisiä, Tosin nykyaikana usealla saattaa olla facebookissa väärä ikä joka kumoaa tänkin.

    VastaaPoista