sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Tylsyyksien multivitutushuipentuma

Torstai illasta eteenpäin ei oikein mitään kerrottavaa. Ohareita ohareita joka suunnalta ohareita. Ei mitään varsinaisia kusetuksia kuten Reetan tapauksessa (katso edellinen postaus). Katriinalla ei ollut rahaa mutta häneltä tulee ihania kuvia joka päivä joille suoraansanottuna olen runkkaillut sitten. Annalla lienee masennusta tai jotain kun ei oikein juttele, hän tuntuu aidosti minusta välittävän. Näiden kahden ihmisen kanssa siis seurustelen. Kuten myös tyttöystäväni kanssa täällä kaupungissani. Välillä pitää oikein miettiä, että seurustelinkos minä nyt kahden kolmen vai neljän ihmisen kanssa! On se elämä rankkaa. Katriinasta muuten sen verran, että on helvetin innokas tyttö. Harmittais jos ei nähtäs ikinä. Mutta tässähän tää kaukojuttujen ongelma on, rahaa tartteis ja asiat on epävarmoja tasan niin kauan kun oikeesti tapailee toista.

Tiivistettynä loppuviikkoni on ollut tappavan tylsä ja turhaa ajantappamista.

Eksästäni sen verran, että hän kävi juomassa jonkun uuden työpaikkansa uuden kaverin kanssa ja pääty sinne yöks. Olivat kuulema pussailleet, ei mitään muuta. Mietin, että hän varmaan kokeilee tulenko mustasukkaiseksi tai jotain. En sitä hänelle tosin näytä ainakaan. Tunteistani ja miten asiat oikeesti sisälläni tunnen ja mielessäni nään, siitä asiaa luultavasti seuraavassa postauksessa. Mahdollisesti tänään illalla jo :)

Lopuksi vielä muistutus tosiaan, että kaikki nimet on muutettu juttuihin eikä Annan oikea nimi ole esimerkiksi Anne tai Katriinan Katariina, Reetan Ritva tai muutakaan mitään 'ilmiselvää' joten sitä bustausta ei kannata yrittää. Olen nimittäin tässä huomannut sähköpostista pari viestiä missä selostellaan kuinka minut on olevinaan bustattu nyt näitten nimien perusteella :D

C'mon people. I'm not *that* stupid.

Haluaisitko kysyä minulta jotain? Jätä kommentti tai lähetä sähköpostia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti