tiistai 28. lokakuuta 2014

Elämäni naiset 2/2

Pyydettiin selkeyttämään hieman tätä elämänmenoani eri ihmisten kanssa joten vastataanpas huutoihin! Mikäli tekstin luettuasi heräsi vielä kysymyksiä niin lähetä kommenttikenttään tai sähköpostilla. Vastailen parhaani mukaan ja nopeasti kaikille tai teen kokonaisen postauksen aiheesta jos vain kirjoitettavaa aiheeseen löytyy. Mutta itse asiaan, tässä postauksessa kerron ihmisistä joita en ole vielä tavannut kasvotusten.

Seurustelen tyttöystäväni lisäksi myös kauempana asuvan Annan kanssa. Emme ole tunteneet vielä kovin pitkään, mutta juttumme on täysin totta eikä niin kuin Katriinan tapauksessa tai Reetan kohdalla jotka päättyivät lähinnä siihen kun olivat niin lapsellisia eivätkä he olleet missään vaiheessa sit oikeasti tosissaan kanssani. Annan tulen tapaamaan aivan 100% varmuudella tämän vuoden puolella. Hän vetoaa minuun herkkyydellään. Tavallaan yksinäisyydelläänkin. Hän on tyttöystäväni vastakohta monilta osin vaikka he ovatkin melkein samanikäisiä. Anna on pitempi ja laihempi, herkempi sekä syvällisempi. Hiljaisempi. Luonnollisesti meillä ei vielä ole samanlaista henkistä yhteyttä, mutta tosipaikan tullen jos joskus täytyisi näistä kahdesta valita kumppani/ystävä; valinta olisi vaikea. Olettaen siis, että olen tutustunut jo pitemmän aikaa Annan kanssa kasvotustenkin. Exäni tosiaan antoi minun valita hänen ja tyttöystäväni väliltä kun homma paljastui joten tästä syystä tämä teoreettinen valintapohdinta. Annan kanssa olemme nyt jutelleet kännykän ja skypen välityksellä jonkin aikaa ja sain hänet suostuteltua seurustelemaan ehkä viikon tutustumisen jälkeen. Sanoisin tätä hyväksikäytöksi tietyllä tapaa. Hän on oikeasti NIIN herkkä ettei hurmaaminen kauheasti aikaa saati voimia vienyt. Annassa on jotain sellaista eloveenamaista naapurintyttöä mikä viehättää. Olin ensimmäinen poika joka hänestä sai nähdä kuviakin ilman vaatteita mikä on sinänsä yllättävää. Hän on aidosti kiltti ihminen. Ei todellakaan mikään huoruli, helposti ohjailtavissa vain..

Sitten onkin Henna. Suloinen nuori Henna, joka on sellainen stereotyyppinen hieman lievästi pyöreähkö tyttönen jonka itsetunto on alhaalla. Sydän on oikeassa paikassa. Hieman seikkailunhaluinen, kokematon, kiltti hänkin. Teen kokoajan parhaani iskeäkseni hänet. Hänestä jos kenestä haluaisin jotain pervoa irti, koska tiedän sen olevan täysin vastoin hänen luontoaan. Mun mielestä hän on yksinkertasesti saatanan kuuma ku se on niin viattoman kiltin oloinen mutta muodot on todellakin kohdillaan :) Hennan kanssa se näkeminen on vielä todella epävarmaa. Hän on todella epäileväinen jotenkin mikä on toki ymmärrettävää. En aio kiirehtiä kenenkään kanssa. Kyllä mä näitä tyttöjen kaadan kuin keiloja keilaamas sit loppuen lopuks ;) Juttelen btw hänen kanssaan tätäkin kirjotellessa. Tulee jotenkin tosi ilonen fiilis hänestä. Hyvää vastapainoo näille mun seurustelukumppaneille, hänestä huokuu sellainen iloisuus ja positiivisuus.

Näiden ihmisten lisäksi mulla on kikissä ehkä 50 avointa keskustelua + skypessä muutama sellainen joilla ei ole wa/kik. Nämä loput ovat sellaisia joiden kanssa tutustuminen on joko täysin absurdissa tilanteessa kuten Julian kanssa tai vielä aivan ''moi, ikä mist oot tms''-vaiheessa. Osa on myös sellaisia tylsyyden tappajia ja tietyllä tapaa ''muhimassa'' kuin keitokset pois päältä otetun levyn päällä. Esimerkiksi ovat varattuja tai vastailevat niin tylsästi ettei saa mitään kosketuspintaa. Lisäksi melkein päivittäin mä tätä tyttöarmeijaani kasvatan uusilla tulokkailla menemällä puhumaan jos jollekkin tissieläimelle. Jos ja kun joistakin tapauksista kehkeytyy suurempaa, päätyvät he kyllä tänne blogiini. Joten no worries sen suhteen.

Mutta mainitsin tapaus Julian. Häntä kun iskin ja kehuin kauniiksi niin lähetti suoraan minua juurikaan tuntematta alastonkuvia itsestään. Tisseistä, alhaalta everywhere. Puhuu tuhmia ja kuinka haluais että panen häntä. Sit hän välillä taas sanoo miten ei oo ollenkaan tosissaan eikä todellakaan aio esim nähdä mua tai mitään. Mutta sitten tulee kumminkin taas lisää pervouksia ja mikäs siinä. Ihan hemmetin söpö ja hyvä kroppanen tapaus joten... Otetaan mitä irti saadaan ja häipykööt kun itse kyllästyy. Parhaassa tapauksessa saan ylipuhuttua ja kenties elämäni irstaimman tytön sänkyyni. Sen mä vaan sanon, että kyllä te tytöt joskus ootte aika huoria :D

4 kommenttia:

  1. Neljä sanaa: Mikä vittu sua vaivaa?

    VastaaPoista
  2. Ei mikään? Elän elämääni tavalla joka minulle parhaiten sopii :) Toivottavasti säkin teet just niin etkä elä jonkun toisen elämää.

    VastaaPoista
  3. Pelottavaa kun alkaa itse haluamaan tutustua suhun ;)

    VastaaPoista