tiistai 2. joulukuuta 2014

Räjähdysvaara

Viimeisen viikon aikana on tapahtunut vähän yhtä sun toista joten nyt hieman pitempi postaus, jotta kaikki tulee varmasti selkeesti käytyä läpi. Otsikon mukaisesti nyt on hieman räjähdysherkkä tilanne. Mitään ei ole siis tapahtunut, mikään ei ole räjähtänyt, mutta vaara, se on olemassa.

Minulla on ollut hyvin sekalainen ystävyys-suhde (ei seksiä, ei mitään intiimiä) erään lähellä asuvan naisen kanssa. Ollaan tosiaan tunnettu useampi vuosi, tosin emme ole aina olleet ystäviä. Välillä ollaan riidelty ja meidän välit on ollu pitkälti on/off tasolla. Luulin ettei Tiinan kanssa oltaisi enää väleissä, mutta hän soitti yllättäen minulle ja puhuimme melkein kaksi tuntia keskellä yötä toisillemme. Olen aina luottanut häneen. Luotan häneen nytkin, mutta eihän maailmassa -mikään- ole aidon oikeasti -varmaa- joten tästä syystä räjähdysvaara on olemassa. Menin siis kertomaan hänelle, että seurustelen tällä hetkellä kahden eri ihmisen kanssa. Hän tuntee tämän virallisen tyttöystäväni ja on hänen kanssaan tekemisissä. Tiina kuitenkin lupasi pitää suunsa kiinni, olemmehan me olleet aiemminkin toisillemme ns. henkireikiä ja pystyneet kertomaan ihan mitä vaan toiselle tietäen ettei jutut leviä sen puhelun ulkopuolelle. Kuitenkin pieni pieni pieni epäilys on olemassa. Kuten totesin, välimme ovat olleet viimeaikoina hyvin tulehtuneet. Todellinen testi, sitä tämä on nyt suhteellemme, ystävyys riippuu minun osaltani tästä. Täsmentäköön sen verran etten ole hänelle aiemmin näin moraalisesti arveluttavaa sisältöä jakanut joten tilanne on siinäkin mielessä hieman erilainen.


Jatkoksi voisin vielä lisätä, että aiemmin kyseisen ihmisen kanssa tapahtui jotain outoa. Olin kertonut hänelle jotain (asian sisällöllä ei ole mitään merkitystä enää joten en ala sitä selittämään) luottamuksella. Hän vannoi jälkikäteen ettei kertonut asiasta kenellekään, mutta yhteinen ystävämme oli väittänyt tyttöystävälleni Tiinan kertoneen sitä ja tätä. Se on ainoa kerta kun luottamukseni Tiinaan on joutunut koetukselle, mutta ystäväni olisi voinut periaatteessa arvata ja ilkeyttään heittää tämän asian. Anteeksi kun on sekava selitys mutta kuitenkin. Ystäväni ei siis halunnut, että olisin yhdessä tyttöystäväni kanssa joten hän olisi ihan hyvin voinut keksiä päästään negatiivisia juttuja. Jos tämä kuvio nyt räjähtää käsiin ja Tiina pettää luottamukseni niin suhteeni tyttöystävän kanssa on ohi ja samalla menee ystävyydet Tiinan sekä tämän toisen kaverini kanssa.


Räjähdysvaaran syy numero kaksi. Olen alkanut flirttailla ja iskeä kahta alle 100km päässä asuvaa tyttöä ja nämä tytöt voivat periaatteessa törmätä toisiinsa, mutta eivät tyttöystävääni eikä Annaan (tyttöystävä2). Molemmilla näillä uusilla tytöillä, Iidalla sekä Saimilla on yhteinen kiinnostuksenkohde jota kautta he saattaisivat törmätä toisiinsa. Mutta heidän kanssaan ei ole vielä mitään tapahtunut. Iidan kanssa toivottavasti tapaamme viikonloppuna, Saiminkin kanssa toivottavasti pian. Saimi on enempi ystävämielellä liikenteessä mutta koitan kuitenkin iskeä häntä koska tullaan mielestäni hyvin juttuun. Molemmat tytöt on hyvännäkösiä, laihoja, mukavia. Iidalta oon saanu myös alastonkuvatkin jo irrotettua. Jälleen kerran olen kuulema ensimmäinen jonka kanssa hän sellaista on harrastanut. Olen kaiketi vaan niin hyvä tässä? Saimi on hieman varautuneempi, ehkä kiltimpi, sellanen naapurintyttö-tapaus. Iida on hieman kokeilunhaluisempi ja selkeästi rohkeampi vaikka hänkin on miesten suhteen kovin kokematon. Tähän voisi toki taas sanoa, että voiko ihmisen sanaan luottaa? Mutta miksi toisaalta kukaan valehtelis, normaali ihminen valehtelis tällasissa jutuissa? Kyllä mäkin ihan rehellisesti näille tytöille sen sanon etten ole itse kovin kokematon missään intiimissä ja sanon niitä seuralaisia kyllä löytyneen aiemmin. Vaikka en tietenkään mainitse, että niitä seuralaisia on samanaikaisestikin monia.

Tyttöystäväni kanssa on mennyt jälleen kovin hiljaisesti, tylsästi sekä puuduttavasti. Häntä tuskin kiinnostaa, koska tyttöystäväni on onnellinen vaikka suhteemme onkin järin kuollut. Jännä miten ihmiset eroavat toisistaan. Hänelle meidän tylsä, lähes seksitön, hyvin tuttavallinen suhde on onnellisuuden suuria kulmakiviä siinä missä itse kaipaan jännitystä ja enemmän. Mutta kuten todettua, meidän suhde on minullekkin tosi iso asia, nautin henkisestä yhteydestämme mutta se ei kuitenkaan riitä. Lähellä on useinkin, mutta lopulta ei. Tarvitsen muita naisia ja luojan kiitos heitä löytyy. Olen hyvin onnellinen tällä hetkellä elämääni kokonaisuutena. Toivottavasti räjähdysvaara laantuu ja tylsistyy samalle mitäänsanomattomalle tasolle tyttöystäväni innokkuuden kanssa.


Off Topic Post.Scriptum: VIELÄKÖ JOKU MUISTAA PIKKU GEEN RÄJÄHDYSVAARA ALBUMIN?

2 kommenttia: