perjantai 5. joulukuuta 2014

Tinder/osa2

Noniin! Tinder ja myös hot or not sovellus on nyt läpikotasin testattu ja tulos on aika selvä. Nämä palvelut ovat vain ja ainoastaan ulkonäöltään + 8/10 ihmisille tarkoitettuja palveluita. Sieltä ei keskitasoa/keskitasoa rumempi ihminen yksinkertaisesti löydä seuraa kuin satumaisella tuurilla. Sanottakoon, että itse arvioisin itseni noin 5,5/10 ulkonäön suhteen. Hot or notissa lukuni taisikin juuri jotain viisi olla eli ihan totuudenmukaisesti nää menee näköjään. Mutta takaisin asiaan!

Perinteisellä sydämen jaolla ja matchien kautta en löytänyt lopulta ainuttakaan tyttöä kenestä olisi saanut juttuseuraa ja ylipäänsä vain muutama ihminen vastasi matchin jälkeen mitään. Mutta! Kaikessa on aina mutta, kuten tälläkin kertaa. Tiedättehän sen infonapin ja lisätiedot, joita ihmiset voivat sinne profiiliin laitella? Välittömästi kun älysin selata infonapista löytyvät jutut niin seuraa löytyi. Sieltähän useimmiten löytää instagram tunnuksen henkilöltä tai snapchatin/kik tunnuksen.

Tsädäm! Mene instagramiin, kikkaa, ohita tämä välivaihe jossa molempien täytyy olla sydänystäviä keskenään napin painalluksen kautta. Ihmiset, jotka olivat järjestään olleet tuolla hiljaa alkoivatkin jutella kun olin ohittanut vain sen faktan, että tinderissä pääsee keskustelemaan pelkästään sydäntä jakaneiden kanssa. Problem solved!

Uskoisin tällaisten palveluiden muokkaavan ihmisen luonnetta jotenkin. Tinderit sun muut on tarkoitettu pinnalliseksi joten mitä sieltä siis saa käsiinsä? Pinnallisuutta. Mutta samat ihmiset kun tulevat vastaan jotain toista kautta niin tilanne on muuttunut täysin, ihmisen suhtautuminen on muuttunut täysin. Tässä vaiheessa voisin muistuttaa, että tinderissä sekä hot or notissa ainakin omalla kännykälläni näkee onko viestit luettu vai ei ja tosiaan kaikki kymmenet matchit joille moikkasin olivat myös lukeneet viestini ja ohittaneet tietoisesti vastaamisen.

Tällä hetkellä 'kiertosysteemini' kautta olen saanut ehkä viisi juttukaveria joista olisi tarkoitus nähdäkkin osaa lähiaikoina. Näistä tyypeistä en kuitenkaan usko tulevan mitään romanttista, mutta eihän sitä ikinä tiedä! Kertoilen heti jos jotain sen tapaista kuitenkin menee ja tapahtuu :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiinnostava kirjoitus! Olen itse ollut juuri sitä mieltä, että tollaset ei yleensä toimi / masentaa, koska ulkonäkö on niin suuressa osassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia mukavasta palautteesta! Ja joo nuo palvelut on kyllä uber pinnallisia mutta minkäs teet, ja ainahan sen voi kertomallani tavalla kiertää ja tutustua ihmisiin silti :D

      Poista