torstai 18. joulukuuta 2014

Iida - tyttöystävä numero kolme

Tekstissä räjähdysvaara esittelin hieman teoriaa miksi kaikki voisi hajota palasiksi. Tilanne on siltä osin rauhoittunut. Saimin kanssa välit menivät poikki valitettavasti lopulta kokonaan, mutta lempi roihuaa Iidan kanssa. Olemme nyt yhdessä ja seurustelen kolmen ihmisen kanssa. Lähellä asuvan tyttöystäväni kanssa edelleen, hieman kauempana mutta silti lähellä asuvan Iidan sekä kaukana asuvan Annan kanssa. Tässäpä hieman jatkoa näille jutuille :)

Saimin kanssa välit meni poikki yllättäen, hän vain esti ja hiljeni enkä tiedä yhtään miksi. Se tuli vaihteeksi aivan puun takaa. Hänellä ei mitään syytä ole minua vihata eikä hän voi mitenkään tietää minun seurustelujutuista muuta kuin ehkä tästä oikeasta tyttöystävästäni mutta Saimille en ehtinyt muutenkaan mitään kamalia mennä sanomaan. Joten todellakin olen aika pimennossa asian suhteen. Saimi oli siis tämä toinen tyttönen suhteellisen lähellä asuva johon yritin tutustua kovasti ja josta luulin, että hän haluaa kanssa tutustua tavata. Miksei muutakin. Olen tavallaan hieman pettynyt, ehkä enemmänkin siihen mahdollisen kaveruuden menetykseen. Ei meistä ehkä kuitenkaan parina mitään ois voinukkaan tulla, mutta kaverina ja juttelijana hänestä ois saanut paljonkin irti.

Iidan kanssa tapahtui se minkä olen tehnyt kymmeniä kertoja aiemminkin juuri samalla kaavalla. Kehutaan nätiksi, houkutellaan vaatteet pois, kehutaan lisää. Jutellaan paljon. Ansa viritetty, tyttö lankeaa. Seurustelemme. Turha väittää, että asia olisi kuitenkaan noin yksinkertaista. Iida on jälleen kerran jotain lisää, paljon lisää siihen mitä muut tarjoavat. Iida on niin ihanan sinisilmäinen. Vähän söpösti sellanen naapurintyttö tiedättekös? Juuri sellainen. Ei mikään lisä kokoelmaan vaan paljon muutakin.

Welcome aboard my love <3

2 kommenttia:

  1. Jättikö kylmä äiti rakkauden nälän?

    VastaaPoista
  2. Sain ebolan syövän kupan sekä apina raiskas mut tuon sun kommenttis takia. Vastailenpas kysymykseesi hieman myöhemmin ihan postauksen merkeissä. Mutta sanottakoon näin lyhyesti että seksin nälkää kyllä löytyy ja kuulostat vaan kateelliselta suoraansanottuna :D

    VastaaPoista