keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Hulluutta ja onnea

Juttu Venlan kanssa on edennyt ihan huikeasti ja mun on pakko tulla taas hehkuttamaan tästä! Tässä voidaan nyt todella puhua, että molemmat saa tasan mitä haluaa. Hän tarvii viikonloppuna yösijan ja sovittiin että tarjoon after sex röökit sille ja niin, pannaan.

Hän saa yösijan ja tupsukkaa ja minä sitä toista tupsukkaa. Meidän keskustelut on 24/7 aktiivisia keskenämme ja se on aivan ihanaa! Musta tuntuu, että sen virallisen tyttöystävänkin kanssa menee paremmin nyt kun olen löytänyt näitä muitakin ihmisiä. Tullaan juttuun paremmin kaikin puolin enkä oo keskittyny ollenkaan niihin huonoihin puoliin.

Tämä on jotenkin niin ihmeellistä tällä hetkellä. Tänäänkin ollaan vaihdeltu viestejä varmaan sellaset viitisen sataa kappaletta ja tätä kirjoitellessa jatkamme edelleen jutustelua. Todella rentoa meininkiä. Ohmy. Kylläpä tekee höpöä olla lapsellisen innostunut jostain!

Hyvää yötä! I'm happy.

2 kommenttia:

  1. Hyvällä huumorilla kerrot, toivottavasti huumorilla heitätki ;)
    Tuskin kenenkään elämä nyt näin naiviia on!
    Tykkään!

    http://munmielipije.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kyllä mä koitan mahdollisimman mielenkiintosesti ja vaihtelevastikin kirjoitella. Mutta ei tämä blogi fiktiota ole eikä sen tapahtumat jos huumorilla sitä meinasit.

    VastaaPoista